Rabarber per 1

Het poten van rabarber is een eenvoudig en lonend proces dat resulteert in een overvloedige oogst van deze heerlijke stelen. 
Kies een zonnige locatie in de tuin met goed doorlatende, vruchtbare grond voor het planten van je rabarber. Zorg ervoor dat de grond goed wordt losgemaakt en verrijkt met compost of organische meststoffen voor optimale groeiomstandigheden.

Artikelnummer:
225170
Uitverkocht

Product informatie

Graaf plantgaten die groot genoeg zijn om de kluit van de rabarberplanten te poten. Plaats de planten in de gaten en vul ze aan met aarde, waarbij je ervoor zorgt dat de bovenkant van de kluit gelijk ligt met het bodemoppervlak.

 

Geef de pas geplante rabarber royaal water om de wortels te helpen vestigen. Blijf de planten regelmatig water geven, vooral tijdens droge periodes, om ervoor te zorgen dat de grond vochtig blijft.

 

Rabarber is een robuuste plant die weinig onderhoud vereist. Verwijder regelmatig onkruid rond de planten en breng jaarlijks een laagje compost aan om de grond vruchtbaar te houden.

 

Met de juiste zorg en aandacht zal je rabarber je voorzien van heerlijke stelen die kunnen worden gebruikt in taarten, compotes, jam en meer. Wees echter voorzichtig, want alleen de stelen zijn eetbaar - de bladeren zijn giftig en moeten worden vermeden.

Productspecificaties

EAN 8717903577431
Verpakkingseenheid 1
Planttijd januari, februari
Seizoen Zomerbloeiers