Fairytale Garden Pinocchio

De Fairytale Garden Pinocchio is een betoverende collectie van bloembollen die een magische sfeer aan je tuin toevoegt. Deze set bevat een mix van kleurrijke en diverse bloemen die samen een sprookjesachtig tafereel creëren, net als in een sprookjesboek.

Artikelnummer:
330560
Uitverkocht

Product informatie

De Fairytale Garden Pinocchio is een betoverende collectie van bloembollen die je tuin omtovert tot een sprookjesachtig landschap vol kleur en schoonheid. Deze set bevat een mix van diverse bloemen die samen een levendig en kleurrijk tafereel vormen, vergelijkbaar met scènes uit een sprookjesboek.

 

Elke bloem in deze set draagt bij aan het creëren van een magische en sfeervolle omgeving. De variëteit aan kleuren en vormen voegt een gevoel van vreugde en verwondering toe aan je buitenruimte. Net als in een sprookje zullen deze bloemen je laten genieten van een tuin vol levendige kleuren en betoverende vormen.

 

De Fairytale Garden Pinocchio is een perfecte keuze voor zowel ervaren als beginnende tuiniers die een vleugje magie aan hun tuin willen toevoegen. Deze set bloembollen gedijt goed in de meeste tuinomstandigheden en is eenvoudig te verzorgen. Van kleurrijke tulpen tot sierlijke narcissen en andere betoverende bloemen, deze collectie zal je buitenruimte transformeren tot een waar sprookjesland.

 

Plant de Fairytale Garden Pinocchio in groepen of verspreid ze strategisch over je tuin voor een maximaal visueel effect. Het creëren van een betoverende tuin was nog nooit zo eenvoudig. Met de Fairytale Garden Pinocchio kun je je fantasie de vrije loop laten en je eigen sprookje tot leven brengen in je tuin.

Productspecificaties

EAN 8719214054311