Fairytale Garden Alibaba

De Fairytale Garden Alibaba is een magische verzameling van bloembollen die je tuin betovert met een exotische en kleurrijke uitstraling. Met een mix van bijzondere bloemsoorten creëert deze set een sfeer van mysterie en avontuur, alsof je een betoverd land binnenstapt.

Artikelnummer:
330570
Uitverkocht

Product informatie

De Fairytale Garden Alibaba is een magische verzameling van bloembollen die je tuin omtovert tot een exotisch paradijs vol kleur en mysterie. Met een mix van bijzondere bloemsoorten creëert deze set een sfeer van avontuur en betovering, alsof je een wereld betreedt die rechtstreeks uit een sprookje lijkt te komen.

Elke bloem in deze set draagt bij aan het creëren van een betoverende en unieke omgeving. De verscheidenheid aan kleuren en vormen voegt een gevoel van verwondering en avontuur toe aan je buitenruimte. Net als in een sprookje zullen deze bloemen je meenemen op een reis door een magisch land vol kleurenpracht.

De Fairytale Garden Alibaba is ideaal voor tuiniers die graag iets buitengewoons willen toevoegen aan hun buitenruimte. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, deze set bloembollen gedijt goed in de meeste tuinomstandigheden en is eenvoudig te verzorgen. Van exotische tulpen tot betoverende anemonen en andere bijzondere bloemen, deze collectie zal je tuin transformeren in een waar sprookjesachtig paradijs.

Plant de Fairytale Garden Alibaba in groepen of strategisch door je tuin voor een maximaal visueel effect. Laat je verbeelding de vrije loop en betreed een wereld van kleur en avontuur met deze betoverende bloembollen. Met de Fairytale Garden Alibaba kun je je eigen sprookje tot leven brengen en je tuin laten stralen als nooit tevoren.

 

Productspecificaties

EAN 8719214054328