Fairytale Garden Aladdin

De Fairytale Garden Aladdin is een magische verzameling bloembollen die je tuin betovert met levendige kleuren en exotische schoonheid. Met een mix van kleurrijke en bijzondere bloemen creëert deze set een sfeer van avontuur en verwondering, alsof je een mysterieus land verkent.

Artikelnummer:
330590
Uitverkocht

Product informatie

De Fairytale Garden Aladdin is een magische verzameling bloembollen die je tuin omtovert tot een exotisch wonderland vol kleur en avontuur. Met een mix van kleurrijke en bijzondere bloemen creëert deze set een sfeer van verwondering en betovering, alsof je een wereld betreedt die rechtstreeks uit een sprookje lijkt te komen.

 

Elke bloem in deze set draagt bij aan het creëren van een betoverende en avontuurlijke omgeving. De variëteit aan kleuren en vormen voegt een gevoel van opwinding en mysterie toe aan je buitenruimte. Net als in een sprookje zullen deze bloemen je meenemen op een reis door een betoverd land vol kleurenpracht en exotische schoonheid.

 

De Fairytale Garden Aladdin is ideaal voor tuiniers die hun buitenruimte willen omtoveren tot een kleurrijk en exotisch paradijs. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, deze set bloembollen gedijt goed in de meeste tuinomstandigheden en is eenvoudig te verzorgen. Van levendige tulpen tot bijzondere anemonen en andere kleurrijke bloemen, deze collectie zal je tuin veranderen in een waar sprookjesachtig wonderland.

 

Plant de Fairytale Garden Aladdin in groepen of verspreid ze strategisch door je tuin voor een maximaal visueel effect. Laat je fantasie de vrije loop en betreed een wereld van kleur en avontuur met deze betoverende bloembollen. Met de Fairytale Garden Aladdin kun je je eigen sprookje tot leven brengen en je tuin laten schitteren als nooit tevoren.

Productspecificaties

EAN 8719214054342