Bees & Butterflies - Tulipa Little Princess per 15

Bees & Butterflies - Tulipa Little Princess per 15 voegt een vleugje pracht toe aan je tuin. Met hun kleurrijke bloemen en aantrekkingskracht op bestuivers, creëren deze vijftien bloembollen een levendige en gezellige sfeer in je buitenruimte, waardoor het een ideale keuze is voor tuinliefhebbers die willen genieten van bloemen én natuur.

Artikelnummer:
303390
Uitverkocht

Product informatie

Bees & Butterflies - Tulipa Little Princess per 15 voegt een vleugje pracht en ecologische waarde toe aan je tuin. Met hun kleurrijke bloemen en aantrekkingskracht op bestuivers zoals bijen en vlinders, creëren deze vijftien bloembollen een levendige en gezellige sfeer in je buitenruimte. De Bees & Butterflies - Tulipa Little Princess staat bekend om zijn charmante en delicate bloemen, die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een belangrijke rol spelen in het ondersteunen van de biodiversiteit.

 

Deze tulpenvariëteit trekt niet alleen je oog, maar ook bijen en vlinders aan, wat helpt bij de bestuiving van planten in je tuin. De kleurrijke bloemen voegen een levendige en vrolijke uitstraling toe aan je buitenruimte en zijn perfect voor het creëren van kleurrijke borders, perken en bloemstukken. Geniet van de vreugde van het zien van deze kleine bestuivers die je tuin bezoeken terwijl de bloemen tot leven komen in het voorjaar.

 

De set van vijftien bloembollen gedijt goed in zonnige tot halfschaduwrijke locaties en vereist minimale verzorging. Plant ze in goed doorlatende grond en geniet van het levendige en kleurrijke schouwspel wanneer de bloemen in het voorjaar ontluiken. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, de Bees & Butterflies - Tulipa Little Princess per 15 biedt een prachtige manier om de schoonheid van de natuur naar je buitenruimte te brengen en een gastvrije sfeer te creëren voor bestuivers die je tuin zullen waarderen.

Productspecificaties

EAN 8719214057527
Soort Tulipa
Verpakkingseenheid 15 stuks
Planttijd augustus, september, oktober, november, december
Plantdiepte 5 cm
Bloeiperiode februari, maart, april, mei
Hoogte 0 - 19 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers