Bees & Butterflies - Tulipa Little Beauty per 25

De Bees & Butterflies - Tulipa Little Beauty per 25 is een prachtige set van Little Beauty tulpen. Met hun charmante roze kleur en aantrekkingskracht op bijen en vlinders voegen deze tulpen een delicate en natuurvriendelijke dimensie toe aan je tuin, waardoor het een betoverende keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
303380
Uitverkocht

Product informatie

De Bees & Butterflies - Tulipa Little Beauty per 25 biedt een prachtige set van Little Beauty tulpen die je tuin verrijken met hun charmante roze kleur en aantrekkingskracht op bijen en vlinders. Deze tulpen zijn speciaal geselecteerd vanwege hun vermogen om bestuivers aan te trekken, en voegen een delicate en natuurvriendelijke dimensie toe aan je buitenruimte, waardoor het een betoverende en visueel boeiende keuze is voor tuinliefhebbers die willen bijdragen aan biodiversiteit.

 

De zachte roze kleur van de Little Beauty tulpen straalt een elegante charme uit in je tuin. Naast bewondering van mensen trekken ze ook bijen en vlinders aan, waardoor je een levendige en biodiverse tuinomgeving creëert. De aantrekkingskracht op bestuivers en de delicate kleur creëren een visuele impact en voegen een betoverende en natuurvriendelijke dimensie toe aan het tuinlandschap.

 

Deze tulpen gedijen goed in zonnige tot halfschaduwrijke gebieden en vereisen minimale zorg. De bloemen verschijnen in het voorjaar en brengen niet alleen schoonheid, maar ook het gezoem van bijen en het fladderen van vlinders met zich mee.

 

Plant de Bees & Butterflies - Tulipa Little Beauty per 25 in groepen verspreid over je tuin voor een maximaal visueel effect en bijen- en vlinderactiviteit. Of je nu een tuin wilt creëren die zowel visueel aantrekkelijk als ecologisch waardevol is, deze charmante roze tulpen zullen zeker een betoverende en natuurvriendelijke aanvulling zijn op je buitenruimte.

Productspecificaties

EAN 8719214057510
Soort Tulipa
Verpakkingseenheid 25 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 5 cm
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 0 - 19 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers