Bees & Butterflies - Tulipa Clusiana var. Chrysantha per 30

De Bees & Butterflies - Tulipa Bakari Lilac Wonder per 30 is een prachtige set van lilakleurige tulpen. Met hun betoverende kleur en aantrekkingskracht op bijen en vlinders voegen deze tulpen een levendig en natuurvriendelijk element toe aan je tuin, waardoor het een inspirerende keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
303350
Uitverkocht

Product informatie

De Bees & Butterflies - Tulipa Bakari Lilac Wonder per 30 biedt een prachtige set van dertig lilakleurige tulpen die je tuin verrijken met betoverende kleur en aantrekkingskracht op bijen en vlinders. Deze tulpen, speciaal geselecteerd om hun aantrekkingskracht op bestuivers, voegen een levendig en natuurvriendelijk element toe aan je buitenruimte, waardoor het een inspirerende en visueel boeiende keuze is voor tuinliefhebbers die willen bijdragen aan biodiversiteit.

 

Deze Bakari Lilac Wonder tulpen hebben een prachtige lilakleur die doet denken aan de pracht van de natuur. Hun bloemen worden niet alleen bewonderd door mensen, maar trekken ook bijen en vlinders aan, wat bijdraagt aan een gezonde tuinomgeving.

De betoverende kleur en aantrekkingskracht op bestuivers creëren een visuele impact en voegen een levendige en natuurvriendelijke dimensie toe aan het tuinlandschap.

 

Deze tulpen gedijen goed in zonnige tot halfschaduwrijke gebieden en vereisen minimale zorg. De bloemen verschijnen in het voorjaar en brengen niet alleen schoonheid, maar ook het levendige gezoem van bijen en het fladderen van vlinders met zich mee.

 

Plant de Bees & Butterflies - Tulipa Bakari Lilac Wonder per 30 in groepen verspreid over je tuin voor een maximaal visueel effect en bijen- en vlinderactiviteit. Of je nu een tuin wilt creëren die zowel esthetisch aantrekkelijk als ecologisch waardevol is, deze lilakleurige tulpen zullen zeker een inspirerende en natuurvriendelijke aanvulling zijn op je buitenruimte.

Productspecificaties

EAN 8719214057480
Soort Tulipa
Kleur Geel
Verpakkingseenheid 30 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode maart, april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers