Stinzen - Tulipa sylvestris per 15

Tulipa Sylvestris per 15 - Breng een vleugje wilde schoonheid naar uw tuin met deze opvallende gele tulpen. Ideaal voor het creëren van een levendige en boeiende buitenruimte.

Artikelnummer:
308110
Uitverkocht

Product informatie

Voeg een element van wilde schoonheid toe aan uw tuin met onze Tulipa Sylvestris, nu beschikbaar in een set van 15. Deze aantrekkelijke planten, bekend om hun opvallende gele bloemen, creëren een levendige en boeiende ambiance in elke buitenruimte.

 

De Tulipa Sylvestris, ook bekend als 'bos tulp', is geliefd bij tuiniers vanwege haar opvallende kleur en haar natuurlijke, wilde vorm. Deze planten, die tot een hoogte van ongeveer 20-30 cm groeien, hebben elegante, klokvormige gele bloemen die een opvallend contrast bieden tegen hun lange, slanke stengels. Ze bloeien in het late voorjaar, waardoor uw tuin een heldere, levendige uitstraling krijgt.

 

Deze planten zijn niet alleen mooi, maar ook nuttig. Ze trekken een verscheidenheid aan bijen en vlinders aan, waardoor uw tuin een gastvrije plek wordt voor de lokale fauna.

 

Tulipa Sylvestris is gemakkelijk te onderhouden. Ze hebben een voorkeur voor zonnige tot halfschaduwrijke plekken en gedijen het best in goed doorlatende grond. Hoewel ze goed bestand zijn tegen droogte, profiteren ze van regelmatige watergift tijdens drogere perioden.

 

Bestel vandaag nog uw set van 15 Tulipa Sylvestris en voeg een vleugje wilde schoonheid toe aan uw tuin. Bij Baltus Holland streven we ernaar om u de beste kwaliteit tuinproducten te bieden, en we zijn er zeker van dat deze opvallende gele tulpen uw verwachtingen zullen overtreffen.

Productspecificaties

EAN 8719664019922
Soort Tulipa
Verpakkingseenheid 15
Planttijd augustus, september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers