Stinzen - Ornithogalum nutans per 25

Ornithogalum Nutans per 25 - Voeg een vleugje elegante eenvoud toe aan uw tuin met deze charmante witte bloemen. Perfect voor het creëren van een serene en rustgevende buitenruimte.

Artikelnummer:
308100
Uitverkocht

Product informatie

Geef uw tuin een serene uitstraling met onze Ornithogalum Nutans, nu beschikbaar in een verpakking van 25. Deze charmante planten, bekend om hun elegante witte bloemen, creëren een rustgevende en serene ambiance in elke buitenruimte.

 

De Ornithogalum Nutans, ook bekend als 'knikkende vogelmelk', is geliefd bij tuiniers vanwege haar eenvoudige elegantie en aanpassingsvermogen. Deze planten, die tot een hoogte van ongeveer 30-40 cm groeien, hebben trosjes van witte, klokvormige bloemen die neigen naar een kant, vandaar de naam 'knikkende'. Ze bloeien in het late voorjaar, waardoor uw tuin een serene uitstraling krijgt.

 

Deze planten zijn niet alleen mooi, maar ook nuttig. Ze trekken een verscheidenheid aan bijen en vlinders aan, waardoor uw tuin een gastvrije plek wordt voor de lokale fauna.

 

Ornithogalum Nutans is gemakkelijk te onderhouden. Ze hebben een voorkeur voor zonnige tot halfschaduwrijke plekken en gedijen het best in goed doorlatende grond. Hoewel ze goed bestand zijn tegen droogte, profiteren ze van regelmatige watergift tijdens drogere perioden.

 

Bestel vandaag nog uw verpakking van 25 Ornithogalum Nutans en voeg een vleugje serene elegantie toe aan uw tuin. Bij Baltus Holland streven we ernaar om u de beste kwaliteit tuinproducten te bieden, en we zijn er zeker van dat deze charmante witte bloemen uw verwachtingen zullen overtreffen.

Productspecificaties

EAN 8719664019915
Soort Ornithogalum
Kleur Wit
Verpakkingseenheid 25
Planttijd augustus, september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 40 - 59 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers