Stinzen - Narcis poeticus Actaea per 7

Narcis Poeticus Actaea per 7 - Breng een vleugje poëtische schoonheid naar uw tuin met deze opvallende narcissen. Perfect voor het creëren van een betoverende en inspirerende buitenruimte.

Artikelnummer:
308090
Uitverkocht

Product informatie

Voeg een element van poëtische schoonheid toe aan uw tuin met onze Narcis Poeticus Actaea, nu beschikbaar in een verpakking van 7.

Deze opvallende planten, bekend om hun opvallende witte bloemen met een geel hart, creëren een betoverende en inspirerende ambiance in elke buitenruimte.

 

De Narcis Poeticus Actaea, ook wel bekend als 'dichtersnarcis', is geliefd bij tuiniers vanwege haar opvallende kleurcontrast en heerlijke geur. Deze planten, die tot een hoogte van ongeveer 40 cm groeien, hebben grote, witte bloemen met een klein, geel hart omringd door een felrood randje. Ze bloeien in het late voorjaar, waardoor uw tuin een betoverende uitstraling krijgt.

Deze planten zijn niet alleen mooi, maar ook nuttig. Ze trekken een verscheidenheid aan bijen en vlinders aan, waardoor uw tuin een gastvrije plek wordt voor de lokale fauna.

 

Narcis Poeticus Actaea is gemakkelijk te onderhouden. Ze hebben een voorkeur voor zonnige tot halfschaduwrijke plekken en gedijen het best in goed doorlatende grond. Hoewel ze goed bestand zijn tegen droogte, profiteren ze van regelmatige watergift tijdens drogere perioden.

 

Bestel vandaag nog uw set van 7 Narcis Poeticus Actaea en voeg een vleugje poëtische schoonheid toe aan uw tuin. Bij Baltus Holland streven we ernaar om u de beste kwaliteit tuinproducten te bieden, en we zijn er zeker van dat deze opvallende narcissen uw verwachtingen zullen overtreffen.

Productspecificaties

EAN 8719664019908
Soort Narcissus
Kleur Wit
Verpakkingseenheid 7
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 15 cm
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 40 - 59 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers