Stinzen - Hyacinthoidus Blue per 15

Hyacinthoidus Blue per 15 - Breng een vleugje serene blauwe schoonheid naar uw tuin met deze charmante bloemen. Perfect voor het creëren van een rustige en ontspannen buitenruimte.

Artikelnummer:
308080
Uitverkocht

Product informatie

Voeg een sereen blauw element toe aan uw tuin met onze Hyacinthoidus Blue, nu beschikbaar in een verpakking van 15. Deze aantrekkelijke planten, bekend om hun prachtige blauwe bloemen, creëren een rustige en ontspannen ambiance in elke buitenruimte.

 

De Hyacinthoidus Blue, ook bekend als 'blauwe klokhyacint', is geliefd bij tuiniers vanwege haar opvallende kleur en eenvoudige elegantie. Deze planten, die tot een hoogte van ongeveer 20-30 cm groeien, hebben mooie, belvormige blauwe bloemen die een opvallend contrast bieden tegen hun frisgroene bladeren. Ze bloeien in het late voorjaar, waardoor uw tuin een serene blauwe uitstraling krijgt.

 

Deze planten zijn niet alleen mooi, maar ook nuttig. Ze trekken een verscheidenheid aan bijen en vlinders aan, waardoor uw tuin een gastvrije plek wordt voor de lokale fauna.

 

Hyacinthoidus Blue is gemakkelijk te onderhouden. Ze hebben een voorkeur voor zonnige tot halfschaduwrijke plekken en gedijen het best in goed doorlatende grond. Hoewel ze goed bestand zijn tegen droogte, profiteren ze van regelmatige watergift tijdens drogere perioden.

 

Bestel vandaag nog uw set van 15 Hyacinthoidus Blue en voeg een vleugje serene blauwe schoonheid toe aan uw tuin. Bij Baltus Holland streven we ernaar om u de beste kwaliteit tuinproducten te bieden, en we zijn er zeker van dat deze charmante bloemen uw verwachtingen zullen overtreffen.

Productspecificaties

EAN 8719664019892
Soort Hyacinthoides
Verpakkingseenheid 15
Planttijd augustus, september, oktober, november, december
Plantdiepte 15 cm
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 40 - 100 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers