Stinzen - Fritillaria Meleagris, Mix per 15

Fritillaria Meleagris Mix per 15 - Voeg een vleugje exotische charme toe aan uw tuin met deze mix van opvallende bloemen. Ideaal voor het creëren van een fascinerende en intrigerende buitenruimte.

Artikelnummer:
308060
Uitverkocht

Product informatie

Breng een exotisch element naar uw tuin met onze Fritillaria Meleagris Mix, nu beschikbaar in een verpakking van 15. Deze unieke planten, bekend om hun gevarieerde en opvallende bloemen, creëren een fascinerende en intrigerende ambiance in elke buitenruimte.

 

De Fritillaria Meleagris Mix, ook bekend als 'Kievitsbloem', is geliefd bij tuiniers vanwege haar ongewone bloemvorm en gevarieerde kleuren. Deze planten, die tot een hoogte van ongeveer 30 cm groeien, hebben klokvormige bloemen in een mix van witte en paarse kleuren, die een opvallend contrast bieden tegen hun lange, sierlijke stengels. Ze bloeien in het midden van het voorjaar, waardoor uw tuin een unieke en exotische uitstraling krijgt.

 

Deze planten zijn niet alleen mooi, maar ook nuttig. Ze trekken een verscheidenheid aan bijen en vlinders aan, waardoor uw tuin een gastvrije plek wordt voor de lokale fauna.

 

Fritillaria Meleagris Mix is gemakkelijk te onderhouden. Ze hebben een voorkeur voor halfschaduwrijke plekken en gedijen het best in goed doorlatende, vochtige grond. Hoewel ze goed bestand zijn tegen droogte, profiteren ze van regelmatige watergift tijdens drogere perioden.

 

Bestel vandaag nog uw set van 15 Fritillaria Meleagris Mix en voeg een vleugje exotische charme toe aan uw tuin. Bij Baltus Holland streven we ernaar om u de beste kwaliteit tuinproducten te bieden, en we zijn er zeker van dat deze opvallende bloemen uw verwachtingen zullen overtreffen.

Productspecificaties

EAN 8719664019878
Soort Fritillaria
Kleur Gemengd
Verpakkingseenheid 15
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers