Stinzen - Erythronium pagoda per 5

Erythronium Pagoda per 5 - Voeg een uniek en opvallend element toe aan uw tuin met deze opvallende gele bloemen. Perfect voor het creëren van een betoverende en unieke buitenruimte.

Artikelnummer:
308050
Uitverkocht

Product informatie

Geef uw tuin een unieke en betoverende uitstraling met onze Erythronium Pagoda, nu beschikbaar in een set van 5. Deze bijzondere planten, bekend om hun opvallende gele bloemen, creëren een unieke en opvallende ambiance in elke buitenruimte.

 

De Erythronium Pagoda, ook wel bekend als 'Hondstand', is geliefd bij tuiniers vanwege haar unieke, hangende bloemvorm en opvallende kleur. Deze planten, die tot een hoogte van ongeveer 30-40 cm groeien, hebben grote, hangende gele bloemen die een opvallend contrast bieden tegen hun donkergroene bladeren. Ze bloeien in het midden van het voorjaar, waardoor uw tuin een opvallende en unieke schoonheid krijgt.

 

Deze planten zijn niet alleen mooi, maar ook nuttig. Ze trekken een verscheidenheid aan bijen en vlinders aan, waardoor uw tuin een gastvrije plek wordt voor de lokale fauna.

 

Erythronium Pagoda is gemakkelijk te onderhouden. Ze hebben een voorkeur voor halfschaduwrijke plekken en gedijen het best in goed doorlatende, vochtige grond. Hoewel ze goed bestand zijn tegen droogte, profiteren ze van regelmatige watergift tijdens drogere perioden.

 

Bestel vandaag nog uw set van 5 Erythronium Pagoda en voeg een uniek en opvallend element toe aan uw tuin. Bij Baltus Holland streven we ernaar om u de beste kwaliteit tuinproducten te bieden, en we zijn er zeker van dat deze opvallende bloemen uw verwachtingen zullen overtreffen.

Productspecificaties

EAN 8719664019861
Soort Erythronium
Kleur Geel
Verpakkingseenheid 5
Planttijd augustus, september, oktober, november, december
Plantdiepte 5 cm
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers