Stinzen - Eranthis Cilicica per 15

Eranthis Cilicica per 15 - Breng een stralende gouden gloed naar uw tuin met deze vroege voorjaarsbloeiers. Ideaal voor het creëren van een vrolijke en opbeurende buitenruimte.

Artikelnummer:
308040
Uitverkocht

Product informatie

Voeg een zonnige uitstraling toe aan uw tuin met onze Eranthis Cilicica, nu beschikbaar in een verpakking van 15. Deze aantrekkelijke planten, bekend om hun goudgele bloemen, creëren een vrolijke en opbeurende sfeer in elke buitenruimte.

 

De Eranthis Cilicica, ook bekend als 'winteraconiet', is geliefd bij tuiniers vanwege haar vrolijke kleur en vroege bloeiperiode. Deze planten, die tot een hoogte van ongeveer 10 cm groeien, hebben heldere gele bloemen die een opvallend contrast bieden tegen hun donkergroene bladeren. Ze bloeien vroeg in het voorjaar, vaak nog voordat de sneeuw volledig is gesmolten, waardoor uw tuin een vroege kleurexplosie krijgt.

 

Deze planten zijn niet alleen mooi, maar ook nuttig. Ze trekken een verscheidenheid aan bijen en vlinders aan, waardoor uw tuin een gastvrije plek wordt voor de lokale fauna.

 

Eranthis Cilicica is gemakkelijk te onderhouden. Ze hebben een voorkeur voor zonnige tot halfschaduwrijke plekken en gedijen het best in goed doorlatende grond. Hoewel ze goed bestand zijn tegen droogte, profiteren ze van regelmatige watergift tijdens drogere perioden.

 

Bestel vandaag nog uw set van 15 Eranthis Cilicica en voeg een stralende gouden gloed toe aan uw tuin. Bij Baltus Holland streven we ernaar om u de beste kwaliteit tuinproducten te bieden, en we zijn er zeker van dat deze vrolijke bloemen uw verwachtingen zullen overtreffen.

Productspecificaties

EAN 8719664019854
Soort Eranthis
Kleur Geel
Verpakkingseenheid 15
Planttijd augustus, september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode februari, maart
Hoogte 0 - 19 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers