Stinzen - Chionodoxa Forbesii per 25

Chionodoxa Forbesii per 30 - Voeg een vleugje hemelsblauw toe aan uw tuin met deze charmante ster-vormige bloemen. Perfect voor het creëren van een rustige en serene buitenruimte.

Artikelnummer:
308010
Uitverkocht

Product informatie

Breng een vleugje luchtig blauw naar uw tuin met onze Chionodoxa Forbesii, nu beschikbaar in een verpakking van 30. Deze charmante planten, bekend om hun delicate, ster-vormige blauwe bloemen, creëren een rustgevende en serene sfeer in elke buitenruimte.

 

De Chionodoxa Forbesii, ook bekend als 'Glorie van de Sneeuw', is geliefd bij tuiniers vanwege haar hemelsblauwe bloemen en betrouwbaarheid. Deze planten, die tot een hoogte van ongeveer 10-15 cm groeien, hebben prachtige blauwe bloemen met een wit centrum, die een opvallend contrast bieden tegen hun donkergroene bladeren. Ze bloeien in het vroege voorjaar, waardoor uw tuin een vroege kleurexplosie krijgt.

 

Deze planten zijn niet alleen mooi, maar ook nuttig. Ze trekken een verscheidenheid aan bijen en vlinders aan, waardoor uw tuin een gastvrije plek wordt voor de lokale fauna.

 

Chionodoxa Forbesii is gemakkelijk te onderhouden. Ze hebben een voorkeur voor zonnige tot halfschaduwrijke plekken en gedijen het best in goed doorlatende grond. Hoewel ze goed bestand zijn tegen droogte, profiteren ze van regelmatige watergift tijdens drogere perioden.

 

Bestel vandaag nog uw set van 30 Chionodoxa Forbesii en voeg een vleugje hemelsblauw toe aan uw tuin. Bij Baltus Holland streven we ernaar om u de beste kwaliteit tuinproducten te bieden, en we zijn er zeker van dat deze charmante bloemen uw verwachtingen zullen overtreffen.

Productspecificaties

EAN 8719664019823
Soort Chionodoxa
Verpakkingseenheid 25
Planttijd augustus, september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode februari, maart, april
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers