Stinzen - Cadeaukist Krachtige bloembollen

Verrijk uw tuin met onze 'Cadeaukist Krachtige bloembollen'. Dit pakket bevat een diverse mix van robuuste en kleurrijke bloembollen die perfect zijn voor elke tuin.

Artikelnummer:
308120
Uitverkocht

Product informatie

De 'Cadeaukist Krachtige bloembollen' van BaltusHolland is een uniek en attent geschenk voor de tuinliefhebber of een perfecte aanvulling op uw eigen groene oase. Deze prachtig gepresenteerde kist bevat een gevarieerde selectie van hoogwaardige, krachtige bloembollen die met zorg zijn geselecteerd voor hun vitaliteit en schoonheid.

 

Deze collectie bestaat uit verschillende soorten bloembollen, waaronder Tulpen, Narcissen, Hyacinten, Crocussen en Galanthus. elk met hun unieke kleuren en vormen. Deze bloembollen zijn bijzonder krachtig en bestand tegen wisselende weersomstandigheden, wat ze ideaal maakt voor Nederlandse tuinen.

 

Het planten van deze bloembollen is eenvoudig en zorgt voor een bloeiende tuin gedurende de lente en zomer. Met onze 'Cadeaukist Krachtige bloembollen', kan iedereen genieten van de vreugde van het zien groeien en bloeien van hun eigen prachtige bloemen.

 

Bovendien komt elke kist met gedetailleerde plant- en verzorgingsinstructies om ervoor te zorgen dat uw bloembollen op hun best bloeien. Of u nu een ervaren tuinier bent of net begint, deze set biedt alles wat u nodig heeft om uw tuin te transformeren in een levendig kleurenpalet.

 

Verras een geliefde met deze charmante cadeaukist, of trakteer uzelf op het plezier van een prachtig bloeiende tuin met de 'Cadeaukist Krachtige bloembollen' van BaltusHolland.

Productspecificaties

EAN 8719664019939
Soort Crocus, Galanthus, Hyacinthoides, Narcissus, Tulipa
Kleur Gemengd
Verpakkingseenheid 50
Planttijd september, oktober, november, december
Bloeiperiode maart, april, mei
Hoogte 20 - 39 cm, 40 - 59 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers