Allium Mount Everest (Sp) per 1

De Allium Mount Everest (Sp) per 1 is een majestueuze en imposante toevoeging aan elke tuin. Met zijn elegante witte bloemen en indrukwekkende hoogte voegt deze enkele bloembol een vleugje koninklijke schoonheid en grandeur toe aan je buitenruimte, waardoor het een betoverende keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
324150
Uitverkocht

Product informatie

De Allium Mount Everest (Sp) per 1 is een koninklijke verschijning die je tuin transformeert tot een majestueuze oase. Met zijn elegante witte bloemen en indrukwekkende hoogte voegt deze enkele bloembol een vleugje grandeur en verfijning toe aan je buitenruimte. De witte bloemhoofden van de Allium Mount Everest lijken op bevroren toppen van de hoogste berg, waardoor ze een symbolische en betoverende schoonheid hebben.

 

De Allium Mount Everest staat bekend om zijn imposante hoogte en statige uitstraling. Met een steel die tot wel 120 cm hoog kan worden, domineert deze Allium gemakkelijk de omgeving en creëert hij een gevoel van koninklijke pracht. De witte bloemen zijn niet alleen visueel opvallend, maar trekken ook bijen en vlinders aan, wat bijdraagt aan de biodiversiteit van je buitenruimte.

 

Deze enkele bloembol gedijt goed in zonnige tot halfschaduwrijke locaties en vereist minimale verzorging. Plant hem in goed doorlatende grond en geniet van het indrukwekkende schouwspel wanneer de bloemen in het voorjaar tot leven komen. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, de Allium Mount Everest (Sp) per 1 biedt een krachtige en majestueuze toevoeging aan je buitenruimte en creëert een koninklijke sfeer die je tuin naar nieuwe hoogten tilt.

Productspecificaties

EAN 8719214040987