Allium Lucy Ball (Sp) per 1

De Allium Lucy Ball (Sp) per 1 voegt een speelse en levendige sfeer toe aan elke tuin. Met zijn unieke ronde bloemhoofdjes en charmante verschijning is deze enkele bloembol een vrolijke en opvallende keuze voor je buitenruimte, waardoor het een betoverende selectie is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
324120
Uitverkocht

Product informatie

De Allium Lucy Ball (Sp) per 1 is een levendige en verrassende aanvulling op elke tuin. Met zijn unieke ronde bloemhoofdjes en charmante verschijning brengt deze enkele bloembol een vrolijke en speelse sfeer in je buitenruimte. De bloemen van de Allium Lucy Ball lijken op kleine, kleurrijke ballonnen die je tuin transformeren tot een feestelijk en betoverend landschap.

 

De Allium Lucy Ball staat bekend om zijn opvallende en eigenzinnige uitstraling. De compacte bloemhoofdjes zijn samengesteld uit talloze kleine bloemetjes en zorgen voor een opvallend visueel effect. Deze bloemen voegen niet alleen een leuke en levendige toets toe aan je tuin, maar trekken ook bijen en vlinders aan, wat bijdraagt aan de biodiversiteit van je buitenruimte.

 

Deze enkele bloembol gedijt goed in zonnige tot halfschaduwrijke locaties en is gemakkelijk te verzorgen. Plant hem in goed doorlatende grond en geniet van het unieke schouwspel wanneer de bloemen in het voorjaar tot leven komen. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, de Allium Lucy Ball (Sp) per 1 biedt een eenvoudige manier om een speelse en opvallende sfeer aan je tuin toe te voegen en een betoverend landschap te creëren dat iedereen zal verrassen en bekoren.

Productspecificaties

EAN 8719214040956