Tulipa White Parrot, Parkiet per 12

De Tulipa White Parrot Parkiet per 12 is een prachtige verzameling van tulpen met betoverende witte en groene bloemen. Met hun sierlijke uitstraling en unieke vorm brengen ze een elegante en exotische charme naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
301902
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa White Parrot Parkiet per 12 biedt een betoverende verzameling van tulpen met witte en groene bloemen die tuinen en landschappen verfraaien met hun sierlijke uitstraling en unieke vorm. Deze bloemen voegen een elegante en exotische charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke tulp in deze set wordt gekenmerkt door zijn witte en groene bloemblaadjes die opvallend lijken op de veren van een exotische parkiet. De unieke en bijzondere vorm van de bloemen creëert een visuele impact en voegt een gevoel van elegantie en verfijning toe aan het voorjaarslandschap.

 

Tulpen zijn geliefde bloemen die gemakkelijk te verzorgen zijn en gedijen in goed doorlatende grond en zonnige tot halfschaduwrijke omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar opnieuw bloeien, waardoor ze een prachtige traditie vormen om het voorjaar te verwelkomen. Het planten van de Tulipa White Parrot Parkiet per 12 in groepen kan een elegante en exotische sfeer creëren, waardoor een sfeer van verfijning en schoonheid ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een elegante en exotische toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van witte en groene bloemen, de Tulipa White Parrot Parkiet per 12 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje verfijning en exotisme. Met hun unieke vorm en sierlijke kleuren zullen deze tulpen zeker een elegante en exotische sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8718546137495
Soort Tulipa
Kleur Wit
Verpakkingseenheid 12 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode maart, april, mei
Hoogte 40 - 59 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers