Tulipa Queen of Night, Enkel Laat per 20

De Tulipa Queen of Night Enkel Laat per 20 is een prachtige verzameling van tulpen met diep donkerpaarse en enkelvoudige bloemen. Met hun mysterieuze kleur en stijlvolle uitstraling brengen ze een betoverende en elegante charme naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
302430
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Queen of Night Enkel Laat per 20 biedt een betoverende verzameling van tulpen met diep donkerpaarse en enkelvoudige bloemen die tuinen en landschappen verfraaien met hun mysterieuze kleur en stijlvolle uitstraling. Deze bloemen voegen een betoverende en elegante charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke tulp in deze set wordt gekenmerkt door zijn diep donkerpaarse en enkelvoudige bloembladen, wat resulteert in een stijlvolle en toch mysterieuze uitstraling. De intense kleur en de eenvoudige bloemstructuur creëren een visuele impact en voegen een gevoel van betovering en verfijning toe aan het voorjaarslandschap.

 

Tulpen zijn geliefde bloemen die gemakkelijk te verzorgen zijn en gedijen in goed doorlatende grond en zonnige tot halfschaduwrijke omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar opnieuw bloeien, waardoor ze een prachtige traditie vormen om het voorjaar te verwelkomen. Het planten van de Tulipa Queen of Night Enkel Laat per 20 in groepen kan een betoverende en stijlvolle uitstraling creëren, waardoor een sfeer van mysterie en verfijning ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een betoverende en stijlvolle toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van diep donkerpaarse enkelvoudige bloemen, de Tulipa Queen of Night Enkel Laat per 20 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje mysterie en verfijning. Met hun intense kleur en enkelvoudige bloembladen zullen deze tulpen zeker een betoverende en elegante sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8717154004816
Soort Tulipa
Verpakkingseenheid 20 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers