Tulipa Prinses Irene, Triumph per 20

De Tulipa Prinses Irene Triumph per 20 is een prachtige verzameling van tulpen met warm oranje en paarse bloemen. Met hun betoverende kleurencombinatie en elegante vorm brengen ze een koninklijke en levendige charme naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
302400
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Prinses Irene Triumph per 20 biedt een betoverende verzameling van tulpen met warm oranje en paarse bloemen die tuinen en landschappen verfraaien met hun betoverende kleurencombinatie en elegante vorm. Deze bloemen voegen een koninklijke en levendige charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke tulp in deze set wordt gekenmerkt door zijn warm oranje en paarse bloembladen, wat resulteert in een levendige en toch verfijnde uitstraling. De kleurencombinatie en de elegante bloemstructuur creëren een visuele impact en voegen een gevoel van koninklijke pracht en levendigheid toe aan het voorjaarslandschap.

 

Tulpen zijn geliefde bloemen die gemakkelijk te verzorgen zijn en gedijen in goed doorlatende grond en zonnige tot halfschaduwrijke omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar opnieuw bloeien, waardoor ze een prachtige traditie vormen om het voorjaar te verwelkomen. Het planten van de Tulipa Prinses Irene Triumph per 20 in groepen kan een koninklijke en levendige uitstraling creëren, waardoor een sfeer van pracht en levendigheid ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een koninklijke en levendige toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van warm oranje en paarse bloemen, de Tulipa Prinses Irene Triumph per 20 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje koninklijke pracht en levendigheid. Met hun betoverende kleuren en elegante vorm zullen deze tulpen zeker een koninklijke en levendige sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8717154004762
Soort Tulipa
Kleur Oranje
Verpakkingseenheid 20 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 12 cm
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers