Tulipa Praestans Zwanenburg per 30

De Tulipa Praestans Zwanenburg per 30 is een prachtige set van wilde tulpbolletjes met levendig oranje en rode bloemen. Met hun opvallende en wilde schoonheid voegen deze tulpen een vleugje natuurlijke pracht en kleur toe aan je tuin, waardoor het een betoverende keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
301940
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Praestans Zwanenburg per 30 biedt een prachtige set van wilde tulpbolletjes met levendig oranje en rode bloemen die je tuin verrijken met een opvallende en natuurlijke pracht. Deze wilde tulpen, bekend als de 'Praestans Zwanenburg', voegen een vleugje wilde schoonheid en kleur toe aan je buitenruimte, waardoor het een betoverende en rustieke keuze is voor tuinliefhebbers.

 

Elke bloem in deze set wordt gekenmerkt door zijn levendige oranje bloemblaadjes met rode accenten, waardoor een warm en uitnodigend kleurenpalet ontstaat. De opvallende kleuren en wilde uitstraling creëren een visuele impact en voegen een vleugje natuurlijke pracht en kleur toe aan het tuinlandschap. De Tulipa Praestans Zwanenburg is een geliefde keuze voor diegenen die een tuin willen creëren die de charme van wilde bloemen omarmt.

 

Deze wilde tulp-soort gedijt goed in zonnige tot halfschaduwrijke gebieden en vereist minimale zorg. De bloemen verschijnen in het voorjaar en brengen een gevoel van vernieuwing en natuurlijke pracht met zich mee.

 

Plant de Tulipa Praestans Zwanenburg per 30 in groepen verspreid over je tuin voor een maximaal visueel effect. De opvallende kleuren en wilde uitstraling kunnen prachtig contrasteren met het groene landschap en andere bloemen. Of je nu een rustieke en natuurlijke sfeer wilt creëren of gewoon wilt genieten van een tuin vol wilde schoonheid, deze wilde tulpen zullen zeker een betoverende en natuurlijke aanvulling zijn op je buitenruimte.

Productspecificaties

EAN 8717154004755
Soort Tulipa
Kleur Rood
Verpakkingseenheid 30 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 12 cm
Bloeiperiode maart, april
Hoogte 0 - 19 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers