Tulipa Pinocchio, Greigii per 25

De Tulipa Pinocchio, Greigii per 25 brengt een speelse en levendige sfeer naar je tuin. Met hun unieke gestreepte bladeren en levendige bloemen, creëren deze vijfentwintig bloembollen een charmante en opvallende uitstraling in je buitenruimte, waardoor het een prachtige keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
302390
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Pinocchio, Greigii per 25 voegt een speelse en levendige sfeer toe aan je tuin. Met hun unieke gestreepte bladeren en levendige bloemen creëren deze vijfentwintig bloembollen een charmante en opvallende uitstraling in je buitenruimte. De Tulipa Pinocchio, Greigii staat bekend om zijn vrolijke en kleurrijke bloemen, die een vleugje levendigheid en speelsheid toevoegen aan elke tuin.

 

Deze tulpenvariëteit trekt de aandacht met zijn opvallende gestreepte bladeren en kleurrijke bloemblaadjes. De bloemen openen zich tot een weelde van levendige en gestreepte bloemblaadjes die samen een levendig en visueel boeiend geheel vormen. Ze zijn perfect voor het creëren van levendige borders, perken en bloemstukken en voegen een vleugje speelsheid en originaliteit toe aan je tuin.

 

De set van vijfentwintig bloembollen gedijt goed in zonnige tot halfschaduwrijke locaties en vereist minimale verzorging. Plant ze in goed doorlatende grond en geniet van het betoverende en kleurrijke schouwspel wanneer de bloemen in het voorjaar tot leven komen. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, de Tulipa Pinocchio, Greigii per 25 biedt een prachtige en levendige manier om de schoonheid van de lente naar je buitenruimte te brengen en een unieke sfeer te creëren die je zeker zal waarderen.

Productspecificaties

EAN 8717154004731
Soort Tulipa
Verpakkingseenheid 25 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode maart, april
Hoogte 0 - 19 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers