Tulipa Pink Vision, Parkiet per 12

De Tulipa Pink Vision Parkiet per 12 is een betoverende verzameling van parkiettulpen met zachte roze en groene tinten, die een exotische en levendige uitstraling toevoegen aan voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
301870
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Pink Vision Parkiet per 12 biedt een betoverende verzameling van parkiettulpen met zachte roze en groene tinten die tuinen en landschappen verfraaien met hun exotische en levendige uitstraling. Deze bloemen voegen een speelse en unieke charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke parkiettulp in deze set wordt gekenmerkt door zijn zachte roze en groene bloemblaadjes die een exotisch en kleurrijk effect creëren. De unieke vorm en de levendige tinten creëren een visuele impact en voegen een gevoel van exotisme en levendigheid toe aan het voorjaarslandschap.

 

Tulipa Pink Vision Parkiet is een geliefde voorjaarsbloem vanwege zijn speelse kleuren en unieke vorm. Deze parkiettulpen zijn perfect om een exotische en levendige sfeer in borders, perken en containers te creëren. Ze zijn winterhard en vereisen matig onderhoud. Hun bloemen verschijnen vroeg in het voorjaar en voegen een speels en kleurrijk element toe aan de tuin.

 

Het planten van de Tulipa Pink Vision Parkiet per 12 in groepen kan een betoverend en exotisch effect creëren, waardoor een sfeer van speelsheid en levendigheid ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een exotische en kleurrijke toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de unieke vorm en levendige tinten van parkiettulpen, de Tulipa Pink Vision Parkiet per 12 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje speelsheid en exotisme. Met hun zachte roze en groene bloemblaadjes en unieke charme zullen deze parkiettulpen zeker een exotische en levendige sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8717154004922
Soort Tulipa
Kleur Roze
Verpakkingseenheid 12 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode maart, april
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers