Tulipa Parkiet Mix per 20

De Tulipa Parkiet Mix per 20 is een prachtige verzameling van tulpen met levendige en gefranjerde bloemen in diverse kleuren. Met hun exotische uitstraling en speelse vorm brengen ze een levendige en opvallende charme naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
302381
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Parkiet Mix per 20 biedt een betoverende verzameling van tulpen met levendige en gefranjerde bloemen in diverse kleuren die tuinen en landschappen verfraaien met hun exotische uitstraling en speelse vorm. Deze bloemen voegen een levendige en opvallende charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke tulp in deze mix heeft zijn eigen unieke kleur en gefranjerde textuur aan de bloembladen, wat zorgt voor een levendig en gevarieerd geheel. De gefranjerde bloembladen en de diverse kleuren creëren een visuele impact en voegen een gevoel van exotisme en levendigheid toe aan het voorjaarslandschap.

 

Tulpen zijn geliefde bloemen die gemakkelijk te verzorgen zijn en gedijen in goed doorlatende grond en zonnige tot halfschaduwrijke omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar opnieuw bloeien, waardoor ze een prachtige traditie vormen om het voorjaar te verwelkomen. Het planten van de Tulipa Parkiet Mix per 20 in groepen kan een levendig en kleurrijk effect creëren, waardoor een sfeer van speelsheid en exotisme ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een kleurrijke en exotische toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van gefranjerde bloemen, de Tulipa Parkiet Mix per 20 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje exotisme en levendigheid. Met hun diverse kleuren en gefranjerde textuur zullen deze tulpen zeker een levendige en opvallende sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8719664007899
Soort Tulipa
Verpakkingseenheid 20 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers