Tulipa Orange Emperor, Fosteriana per 20

De Tulipa Orange Emperor Fosteriana per 20 is een prachtige set van Fosteriana-tulpen met levendig oranje bloemen. Met hun koninklijke uitstraling en opvallende kleur voegen deze tulpen een vleugje majestueuze schoonheid en warmte toe aan je tuin, waardoor het een betoverende keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
302290
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Orange Emperor Fosteriana per 20 biedt een prachtige set van Fosteriana-tulpen met levendig oranje bloemen die je tuin verrijken met een koninklijke uitstraling en opvallende kleur. Deze tulpen, bekend als de 'Orange Emperor', voegen een vleugje majestueuze schoonheid en warmte toe aan je buitenruimte, waardoor het een betoverende en koninklijke keuze is voor tuinliefhebbers.

 

Elke bloem in deze set wordt gekenmerkt door zijn levendige oranje bloemblaadjes die een heldere en warme uitstraling creëren. De koninklijke uitstraling en opvallende kleur voegen een visuele impact toe en brengen een vleugje majestueuze schoonheid en warmte naar het tuinlandschap. De Tulipa Orange Emperor Fosteriana is een geliefde keuze voor diegenen die een tuin willen creëren die straalt met helderheid en koninklijke allure.

 

Deze Fosteriana-tulp-soort gedijt goed in zonnige tot halfschaduwrijke gebieden en vereist minimale zorg. De bloemen verschijnen in het voorjaar en brengen een gevoel van vernieuwing en visuele pracht met zich mee.

 

Plant de Tulipa Orange Emperor Fosteriana per 20 in groepen verspreid over je tuin voor een maximaal visueel effect. De levendige oranje kleur kan prachtig opvallen tegen het groene landschap en andere bloemen. Of je nu een koninklijke en warme sfeer wilt creëren of gewoon wilt genieten van een tuin vol majestueuze schoonheid, deze Fosteriana-tulpen zullen zeker een betoverende en koninklijke aanvulling zijn op je buitenruimte.

Productspecificaties

EAN 8717154004489
Soort Tulipa
Kleur Oranje
Verpakkingseenheid 20 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers