Tulipa Multiflora per 20

De Tulipa Multiflora per 20 is een prachtige verzameling van tulpen met betoverende kleine bloemen in diverse kleuren. Met hun overvloedige bloei en levendige variatie brengen ze een speelse en kleurrijke charme naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
302072
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Multiflora per 20 biedt een betoverende verzameling van tulpen met kleine bloemen in diverse kleuren die tuinen en landschappen verfraaien met hun overvloedige bloei en levendige variatie. Deze bloemen voegen een speelse en kleurrijke charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke tulp in deze set heeft zijn eigen unieke kleur en vorm, wat zorgt voor een levendig en gevarieerd geheel. De overvloedige bloei en de variatie in kleuren creëren een visuele impact en voegen een gevoel van vreugde en dynamiek toe aan het voorjaarslandschap.

 

Tulpen zijn geliefde bloemen die gemakkelijk te verzorgen zijn en gedijen in goed doorlatende grond en zonnige tot halfschaduwrijke omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar opnieuw bloeien, waardoor ze een prachtige traditie vormen om het voorjaar te verwelkomen. Het planten van de Tulipa Multiflora per 20 in groepen kan een speels en kleurrijk effect creëren, waardoor een sfeer van diversiteit en levendigheid ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een kleurrijke en gevarieerde toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van diverse kleine bloemen, de Tulipa Multiflora per 20 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje vreugde en dynamiek. Met hun overvloedige bloei en diverse kleuren zullen deze tulpen zeker een speelse en kleurrijke sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8718546132353
Soort Tulipa
Kleur Gemengd
Verpakkingseenheid 20 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Bloeiperiode maart, april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers