Tulipa Mix Tutti Frutti per 18

De Tulipa Mix Tutti Frutti per 18 voegt een speelse en kleurrijke uitstraling toe aan je tuin. Met hun gevarieerde en levendige kleuren creëren deze achttien bloembollen een betoverende en levendige ambiance in je buitenruimte, waardoor het een prachtige keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
301837
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Mix Tutti Frutti per 18 brengt een speelse en kleurrijke uitstraling naar je tuin. Met hun gevarieerde en levendige kleuren creëren deze achttien bloembollen een betoverende en levendige ambiance in je buitenruimte. De Tulipa Mix Tutti Frutti biedt een levendige mix van tinten en vormen die een vrolijke en verrassende sfeer toevoegen aan elke tuin.

 

Deze mix van tulpenvariëteiten staat bekend om hun diverse kleuren, variërend van helder roze en geel tot zacht oranje en rood. De bloemen openen zich tot prachtige en opvallende bloemblaadjes die samen een levendig en kleurrijk schouwspel vormen. Ze zijn ideaal voor het creëren van levendige borders, perken en bloemstukken, en voegen een vleugje vreugde en jeugdigheid toe aan je buitenruimte.

 

De set van achttien bloembollen gedijt goed in zonnige tot halfschaduwrijke locaties en vereist minimale verzorging. Plant ze in goed doorlatende grond en geniet van het kleurrijke en levendige schouwspel wanneer de bloemen in het voorjaar tot leven komen. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, de Tulipa Mix Tutti Frutti per 18 biedt een prachtige en speelse manier om de schoonheid van de lente naar je buitenruimte te brengen en een betoverende sfeer te creëren die je zeker zal waarderen.

Productspecificaties

EAN 8719664007820
Soort Tulipa
Verpakkingseenheid 18 stuks
Seizoen Voorjaarsbloeiers