Tulipa Maureen, Enkel Laat per 20

De Tulipa Maureen Enkel Laat per 20 is een prachtige verzameling van tulpen met betoverende witte en enkelvoudige bloemen. Met hun pure kleur en sierlijke bloembladen brengen ze een klassieke en elegante charme naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
302160
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Maureen Enkel Laat per 20 biedt een betoverende verzameling van tulpen met witte en enkelvoudige bloemen die tuinen en landschappen verfraaien met hun pure kleur en sierlijke bloembladen. Deze bloemen voegen een klassieke en elegante charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke tulp in deze set wordt gekenmerkt door zijn witte en enkelvoudige bloembladen, wat resulteert in een eenvoudige en toch verfijnde uitstraling. De pure kleur en de sierlijke bloemstructuur creëren een visuele impact en voegen een gevoel van tijdloosheid en schoonheid toe aan het voorjaarslandschap.

 

Tulpen zijn geliefde bloemen die gemakkelijk te verzorgen zijn en gedijen in goed doorlatende grond en zonnige tot halfschaduwrijke omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar opnieuw bloeien, waardoor ze een prachtige traditie vormen om het voorjaar te verwelkomen. Het planten van de Tulipa Maureen Enkel Laat per 20 in groepen kan een klassieke en elegante uitstraling creëren, waardoor een sfeer van eenvoud en verfijning ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een klassieke en elegante toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van enkelvoudige witte bloemen, de Tulipa Maureen Enkel Laat per 20 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje tijdloosheid en schoonheid. Met hun sierlijke bloembladen en pure kleur zullen deze tulpen zeker een klassieke en elegante sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8717154003482
Soort Tulipa
Kleur Wit
Verpakkingseenheid 20 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 12 cm
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 40 - 59 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers