Tulipa Havran, Leliebloemig per 15

De Tulipa Havran Leliebloemig per 15 is een prachtige verzameling van tulpen met diep paarse en leliebloemige bloemen. Met hun elegante vorm en intense kleur brengen ze een sierlijke en opvallende charme naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
302412
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Havran Leliebloemig per 15 biedt een betoverende verzameling van tulpen met diep paarse en leliebloemige bloemen die tuinen en landschappen verfraaien met hun elegante vorm en intense kleur. Deze bloemen voegen een sierlijke en opvallende charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke tulp in deze set wordt gekenmerkt door zijn diep paarse en leliebloemige bloembladen, wat resulteert in een elegante en toch opvallende uitstraling. De intense kleur en de leliebloemige vorm creëren een visuele impact en voegen een gevoel van sierlijkheid en schoonheid toe aan het voorjaarslandschap.

 

Tulpen zijn geliefde bloemen die gemakkelijk te verzorgen zijn en gedijen in goed doorlatende grond en zonnige tot halfschaduwrijke omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar opnieuw bloeien, waardoor ze een prachtige traditie vormen om het voorjaar te verwelkomen. Het planten van de Tulipa Havran Leliebloemig per 15 in groepen kan een sierlijke en opvallende uitstraling creëren, waardoor een sfeer van elegantie en opvallendheid ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een elegante en opvallende toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van leliebloemige paarse bloemen, de Tulipa Havran Leliebloemig per 15 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje sierlijkheid en opvallendheid. Met hun intense kleur en leliebloemige vorm zullen deze tulpen zeker een sierlijke en opvallende sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8718546132339
Soort Tulipa
Kleur Paars
Verpakkingseenheid 15 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode maart, april, mei
Hoogte 40 - 59 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers