Tulipa Groenland, Viridiflora per 20

De Tulipa Groenland Viridiflora per 20 voegt een unieke en frisse uitstraling toe aan je tuin. Met hun opvallende groene accenten en elegante vorm creëren deze twintig bloembollen een betoverend en onderscheidend element in je buitenruimte, waardoor het een prachtige keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
302250
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Groenland Viridiflora per 20 brengt een unieke en frisse uitstraling naar je tuin. Met hun opvallende groene accenten en elegante vorm creëren deze twintig bloembollen een betoverend en onderscheidend element in je buitenruimte. De Tulipa Groenland Viridiflora staat bekend om zijn intrigerende bloemen met groene markeringen, die een vleugje mysterie en verfijning toevoegen aan elke tuin.

 

Deze tulpenvariëteit trekt de aandacht met zijn opvallende en karakteristieke groene markeringen op de bloemblaadjes. De bloemen openen zich tot een weelde van bloemblaadjes met elegante vormen en subtiele groene accenten, waardoor ze een intrigerend en visueel boeiend aspect zijn in elke buitenruimte. Ze zijn perfect voor het creëren van bijzondere borders, perken en bloemstukken en voegen een vleugje verfijning en originaliteit toe aan je tuin.

 

De set van twintig bloembollen gedijt goed in zonnige tot halfschaduwrijke locaties en vereist minimale verzorging. Plant ze in goed doorlatende grond en geniet van het betoverende en onderscheidende schouwspel wanneer de bloemen in het voorjaar tot leven komen. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, de Tulipa Groenland Viridiflora per 20 biedt een prachtige en unieke manier om de schoonheid van de lente naar je buitenruimte te brengen en een intrigerende sfeer te creëren die je zeker zal waarderen.

Productspecificaties

EAN 8717154004632
Soort Tulipa
Verpakkingseenheid 20 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Bloeiperiode mei
Hoogte 40 - 100 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers