Tulipa Greigii Mix per 20

De Tulipa Greigii Mix per 20 is een betoverende set van Greigii-tulpen met verschillende kleuren en patronen. Met hun opvallende bloemen en unieke bladpatronen voegen deze tulpen een vleugje speelse schoonheid en levendigheid toe aan je tuin, waardoor het een betoverende keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
302320
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Greigii Mix per 20 biedt een betoverende set van Greigii-tulpen met verschillende kleuren en patronen die je tuin verrijken met een opvallende bloemenpracht en unieke bladpatronen. Deze tulpen, afkomstig van het Greigii-geslacht, voegen een vleugje speelse schoonheid en levendigheid toe aan je buitenruimte, waardoor het een betoverende en visueel fascinerende keuze is voor tuinliefhebbers.

 

Elke bloem in deze set heeft zijn eigen unieke kleur en patroon, variërend van zachte pasteltinten tot opvallende bonte combinaties. De opvallende bloemen en unieke bladpatronen creëren een visuele impact en voegen een vleugje speelse schoonheid en levendigheid toe aan het tuinlandschap. De Tulipa Greigii Mix is een geliefde keuze voor diegenen die een tuin willen creëren die barst van diversiteit en visuele verrassingen.

 

Deze Greigii-tulp-soort gedijt goed in zonnige tot halfschaduwrijke gebieden en vereist minimale zorg. De bloemen verschijnen in het voorjaar en brengen een gevoel van vernieuwing en visuele variëteit met zich mee.

 

Plant de Tulipa Greigii Mix per 20 in groepen verspreid over je tuin voor een maximaal visueel effect. De verschillende kleuren en patronen kunnen prachtig contrasteren met het groene landschap en andere bloemen. Of je nu een tuin vol diversiteit en visuele verrassingen wilt creëren of gewoon wilt genieten van een opvallende en unieke bloemenpracht, deze Greigii-tulpen zullen zeker een betoverende en visueel fascinerende aanvulling zijn op je buitenruimte.

Productspecificaties

EAN 8717154004625
Soort Tulipa
Kleur Gemengd
Verpakkingseenheid 20 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode maart, april
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers