Tulipa Dubbel Mix per 25

De Tulipa Dubbel Mix per 25 is een prachtige verzameling van tulpen met diverse kleuren en dubbele bloemen. Met hun gevarieerde bloei en levendige tinten brengen ze een speelse en kleurrijke charme naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
302150
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Dubbel Mix per 25 biedt een betoverende verzameling van tulpen met diverse kleuren en dubbele bloemen die tuinen en landschappen verfraaien met hun gevarieerde bloei en levendige tinten. Deze bloemen voegen een speelse en kleurrijke charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke tulp in deze mix heeft zijn eigen unieke kleur en vorm, wat zorgt voor een levendig en gevarieerd geheel. De gevarieerde bloei en de verschillende kleuren creëren een visuele impact en voegen een gevoel van vreugde en dynamiek toe aan het voorjaarslandschap.

 

Tulpen zijn geliefde bloemen die gemakkelijk te verzorgen zijn en gedijen in goed doorlatende grond en zonnige tot halfschaduwrijke omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar opnieuw bloeien, waardoor ze een prachtige traditie vormen om het voorjaar te verwelkomen. Het planten van de Tulipa Dubbel Mix per 25 in groepen kan een levendig en kleurrijk effect creëren, waardoor een sfeer van diversiteit en levendigheid ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een kleurrijke en gevarieerde toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van diverse dubbele bloemen, de Tulipa Dubbel Mix per 25 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje vreugde en dynamiek. Met hun gevarieerde bloei en diverse kleuren zullen deze tulpen zeker een levendige en kleurrijke sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8717154004502
Soort Tulipa
Kleur Gemengd
Verpakkingseenheid 25 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 12 cm
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers