Tulipa Dubbel Laat Upstar per 20

De Tulipa Dubbel Laat Upstar per 20 is een prachtige verzameling van tulpen met betoverende diep rode en dubbele bloemen. Met hun levendige kleur en weelderige bloembladen brengen ze een krachtige en elegante charme naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
302091
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Dubbel Laat Upstar per 20 biedt een betoverende verzameling van tulpen met diep rode en dubbele bloemen die tuinen en landschappen verfraaien met hun levendige kleur en weelderige bloembladen. Deze bloemen voegen een krachtige en elegante charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke tulp in deze set wordt gekenmerkt door zijn diep rode en weelderige dubbele bloembladen, wat resulteert in een volle en luxueuze uitstraling. De levendige kleur en de weelderige bloemstructuur creëren een visuele impact en voegen een gevoel van kracht en verfijning toe aan het voorjaarslandschap.

 

Tulpen zijn geliefde bloemen die gemakkelijk te verzorgen zijn en gedijen in goed doorlatende grond en zonnige tot halfschaduwrijke omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar opnieuw bloeien, waardoor ze een prachtige traditie vormen om het voorjaar te verwelkomen. Het planten van de Tulipa Dubbel Laat Upstar per 20 in groepen kan een krachtig en elegant effect creëren, waardoor een sfeer van diepte en allure ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een krachtige en elegante toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van dubbele diep rode bloemen, de Tulipa Dubbel Laat Upstar per 20 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje kracht en verfijning. Met hun weelderige bloembladen en levendige kleur zullen deze tulpen zeker een krachtige en elegante sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8719664007868
Soort Tulipa
Kleur Roze
Verpakkingseenheid 20 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode maart, april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers