Tulipa Dubbel Laat Uncle Tom per 20

De Tulipa Dubbel Laat Uncle Tom per 20 is een prachtige verzameling van tulpen met betoverende diep paarse en dubbele bloemen. Met hun intense kleur en weelderige bloembladen brengen ze een mysterieuze en elegante charme naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
302075
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Dubbel Laat Uncle Tom per 20 biedt een betoverende verzameling van tulpen met diep paarse en dubbele bloemen die tuinen en landschappen verfraaien met hun intense kleur en weelderige bloembladen. Deze bloemen voegen een mysterieuze en elegante charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke tulp in deze set wordt gekenmerkt door zijn diep paarse en weelderige dubbele bloembladen, wat resulteert in een volle en luxueuze uitstraling. De intense kleur en de weelderige bloemstructuur creëren een visuele impact en voegen een gevoel van mysterie en verfijning toe aan het voorjaarslandschap.

 

Tulpen zijn geliefde bloemen die gemakkelijk te verzorgen zijn en gedijen in goed doorlatende grond en zonnige tot halfschaduwrijke omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar opnieuw bloeien, waardoor ze een prachtige traditie vormen om het voorjaar te verwelkomen. Het planten van de Tulipa Dubbel Laat Uncle Tom per 20 in groepen kan een mysterieus en elegant effect creëren, waardoor een sfeer van diepte en allure ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een mysterieuze en elegante toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van dubbele diep paarse bloemen, de Tulipa Dubbel Laat Uncle Tom per 20 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje mysterie en verfijning. Met hun weelderige bloembladen en intense kleur zullen deze tulpen zeker een mysterieuze en elegante sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8718885923810
Soort Tulipa
Verpakkingseenheid 20 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode maart, april, mei
Hoogte 40 - 100 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers