Tulipa Dubbel Laat Finola per 15

De Tulipa Dubbel Laat Finola per 15 is een prachtige verzameling van tulpen met betoverende perzikroze en dubbele bloemen. Met hun zachte kleur en weelderige bloembladen brengen ze een romantische en elegante charme naar voorjaarstuinen en borders

Artikelnummer:
302021
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Dubbel Laat Finola per 15 biedt een betoverende verzameling van tulpen met perzikroze en dubbele bloemen die tuinen en landschappen verfraaien met hun zachte kleur en weelderige bloembladen. Deze bloemen voegen een romantische en elegante charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke tulp in deze set wordt gekenmerkt door zijn perzikroze en weelderige dubbele bloembladen, wat resulteert in een volle en luxueuze uitstraling. De zachte kleur en de weelderige bloemstructuur creëren een visuele impact en voegen een gevoel van romantiek en verfijning toe aan het voorjaarslandschap.

 

Tulpen zijn geliefde bloemen die gemakkelijk te verzorgen zijn en gedijen in goed doorlatende grond en zonnige tot halfschaduwrijke omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar opnieuw bloeien, waardoor ze een prachtige traditie vormen om het voorjaar te verwelkomen. Het planten van de Tulipa Dubbel Laat Finola per 15 in groepen kan een romantisch en elegant effect creëren, waardoor een sfeer van tederheid en schoonheid ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een romantische en elegante toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van dubbele perzikroze bloemen, de Tulipa Dubbel Laat Finola per 15 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje romantiek en verfijning. Met hun weelderige bloembladen en zachte kleur zullen deze tulpen zeker een romantische en elegante sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8719664007851
Soort Tulipa
Verpakkingseenheid 15 stuks
Planttijd augustus, september, oktober, november, december
Plantdiepte 12 cm
Bloeiperiode maart, april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers