Tulipa Dubbel Laat Angelique per 20

De Tulipa Dubbel Laat Angelique per 20 is een prachtige verzameling van tulpen met betoverende zachtroze en dubbele bloemen. Met hun romantische uitstraling en weelderige bloembladen brengen ze een sfeer van elegantie en schoonheid naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
302000
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Dubbel Laat Angelique per 20 biedt een betoverende verzameling van tulpen met zachtroze en dubbele bloemen die tuinen en landschappen verfraaien met hun romantische uitstraling en weelderige bloembladen. Deze bloemen voegen een sfeer van elegantie en schoonheid toe aan buitenruimtes.

 

Elke tulp in deze set wordt gekenmerkt door zijn zachtroze en weelderige bloembladen die dubbel zijn, wat resulteert in een rijke en volle uitstraling. De romantische kleur en de luxe bloemstructuur creëren een visuele impact en voegen een gevoel van betovering en verfijning toe aan het voorjaarslandschap.

 

Tulpen zijn geliefde bloemen die gemakkelijk te verzorgen zijn en gedijen in goed doorlatende grond en zonnige tot halfschaduwrijke omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar opnieuw bloeien, waardoor ze een prachtige traditie vormen om het voorjaar te verwelkomen. Het planten van de Tulipa Dubbel Laat Angelique per 20 in groepen kan een weelderig en romantisch effect creëren, waardoor een sfeer van dromerigheid en verfijning ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een weelderige en romantische toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van dubbele zachtroze bloemen, de Tulipa Dubbel Laat Angelique per 20 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje romantiek en luxe. Met hun weelderige bloembladen en romantische kleur zullen deze tulpen zeker een betoverende en verfijnde sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8717154004458
Soort Tulipa
Verpakkingseenheid 20 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers