Tulipa Dubbel gefranjerd Crispion Sweet per 15

De Tulipa Dubbel gefranjerd Crispion Sweet per 15 is een prachtige verzameling van tulpen met betoverende roze en witte gefranjerde en dubbele bloemen. Met hun sierlijke bloembladen en elegante kleuren brengen ze een romantische en verfijnde charme naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
302130
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Dubbel gefranjerd Crispion Sweet per 15 biedt een betoverende verzameling van tulpen met roze en witte gefranjerde en dubbele bloemen die tuinen en landschappen verfraaien met hun sierlijke bloembladen en elegante kleuren. Deze bloemen voegen een romantische en verfijnde charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke tulp in deze set wordt gekenmerkt door zijn roze en witte gefranjerde en weelderige dubbele bloembladen, wat resulteert in een volle en luxueuze uitstraling. De elegante kleuren en de sierlijke bloemstructuur creëren een visuele impact en voegen een gevoel van romantiek en verfijning toe aan het voorjaarslandschap.

 

Tulpen zijn geliefde bloemen die gemakkelijk te verzorgen zijn en gedijen in goed doorlatende grond en zonnige tot halfschaduwrijke omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar opnieuw bloeien, waardoor ze een prachtige traditie vormen om het voorjaar te verwelkomen. Het planten van de Tulipa Dubbel gefranjerd Crispion Sweet per 15 in groepen kan een romantische en elegante uitstraling creëren, waardoor een sfeer van verfijning en schoonheid ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een romantische en elegante toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van gefranjerde en dubbele bloemen, de Tulipa Dubbel gefranjerd Crispion Sweet per 15 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje romantiek en verfijning. Met hun sierlijke bloembladen en elegante kleuren zullen deze tulpen zeker een romantische en verfijnde sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8717903578025
Soort Tulipa
Kleur Roze
Verpakkingseenheid 15 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode maart, april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers