Tulipa Darwin Mix. in gaasbaal 12/+ per 100

De Tulipa Darwin Mix in gaasbaal 12/+ per 100 is een prachtige set van Darwin-hybride tulpen in verschillende kleuren en vormen. Met hun robuuste schoonheid en levendige uitstraling voegen deze tulpen een vleugje kleur en pracht toe aan je tuin, waardoor het een betoverende keuze is voor tuinliefhebbers.

Artikelnummer:
302590
Uitverkocht

Product informatie

De Tulipa Darwin Mix in gaasbaal 12/+ per 100 biedt een prachtige set van Darwin-hybride tulpen in verschillende kleuren en vormen, die je tuin verrijken met een robuuste schoonheid en levendige uitstraling. Deze tulpen, behorend tot het 'Darwin Hybrid'-geslacht, voegen een vleugje kleur en pracht toe aan je buitenruimte, waardoor het een betoverende en visueel fascinerende keuze is voor tuinliefhebbers.

 

Elke bloem in deze set heeft zijn eigen unieke kleur en vorm, variërend van heldere en levendige tinten tot zachtere pastelkleuren. De robuuste schoonheid en levendige uitstraling creëren een visuele impact en voegen een vleugje kleur en pracht toe aan het tuinlandschap. De Tulipa Darwin Mix is een geliefde keuze voor diegenen die een tuin willen creëren die barst van variatie en levendigheid.

 

Deze Darwin-hybride tulpen gedijen goed in zonnige tot halfschaduwrijke gebieden en vereisen minimale zorg. De bloemen verschijnen in het voorjaar en brengen een gevoel van vernieuwing en visuele pracht met zich mee.

 

Plant de Tulipa Darwin Mix in gaasbaal 12/+ per 100 in groepen verspreid over je tuin voor een maximaal visueel effect. De verschillende kleuren en vormen kunnen prachtig contrasteren met het groene landschap en andere bloemen. Of je nu een tuin wilt creëren vol variatie en kleurpracht of gewoon wilt genieten van een levendige en betoverende bloemenweelde, deze Darwin-hybride tulpen zullen zeker een visueel fascinerende en betoverende aanvulling zijn op je buitenruimte.

Productspecificaties

EAN 8717154004434
Soort Tulipa
Verpakkingseenheid 100 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 12 cm
Bloeiperiode maart, april, mei
Hoogte 40 - 100 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers