Narcis Trompet, Mix per 20

De Narcis Trompet Mix per 20 is een prachtige verzameling van narcissen met betoverende trompetvormige bloemen. Met hun opvallende vormen en levendige kleuren brengen ze een vleugje opwinding en charme naar vroege lentetuinen en borders.

Artikelnummer:
301341
Uitverkocht

Product informatie

De Narcis Trompet Mix per 20 biedt een betoverende verzameling van narcissen met trompetvormige bloemen die tuinen en landschappen verfraaien met hun opvallende vormen en levendige kleuren. Deze bloemen voegen een vleugje opwinding en charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke narcis in deze mix wordt gekenmerkt door zijn trompetvormige bloem, die elegant omhoog uitsteekt uit de bloemblaadjes. De mix omvat een verscheidenheid aan kleuren, variërend van heldere gele en oranje tinten tot zachte en subtielere nuances, waardoor ze een visuele en esthetische diversiteit bieden.

 

Narcissen zijn doorgaans gemakkelijk te verzorgen en gedijen goed in goed doorlatende grond en zonnige tot halfschaduwrijke omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar weer bloeien, waardoor ze een prachtige traditie vormen om de lente te verwelkomen. Het planten van de Narcis Trompet Mix per 20 in groepen kan een opwindend en divers effect creëren, waardoor een gevoel van vitaliteit en charme ontstaat dat bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een opwindende en diverse toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van trompetvormige bloemen, de Narcis Trompet Mix per 20 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een overvloed aan vormen en kleuren. Met hun opvallende trompetvormige bloemen en levendige kleuren zullen deze narcissen zeker een opwindende en charmante sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8719664007738
Soort Narcissus
Kleur Gemengd
Verpakkingseenheid 20 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 15 cm
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers