Narcis Trompet, Geel per 20

De Narcis Trompet Geel per 20 is een prachtige verzameling van twintig narcissen met betoverende gele trompetvormige bloemen. Met hun stralende kleur en elegante vorm brengen ze een zonnige en vrolijke charme naar vroege lentetuinen en borders.

Artikelnummer:
301351
Uitverkocht

Product informatie

De Narcis Trompet Geel per 20 biedt een betoverende verzameling van narcissen met gele trompetvormige bloemen die tuinen en landschappen verfraaien met hun stralende kleur en elegante vorm. Deze bloemen voegen een zonnige en vrolijke charme toe aan buitenruimtes.

Elke narcis in deze set wordt gekenmerkt door zijn opvallende gele trompetvormige bloem die boven de bloemblaadjes uitsteekt. De heldere gele kleur straalt als een zonnestraal en creëert een vrolijke en energieke uitstraling in het voorjaarslandschap.

Narcissen zijn doorgaans gemakkelijk te verzorgen en gedijen goed in goed doorlatende grond en zonnige tot halfschaduwrijke omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar weer bloeien, waardoor ze een prachtige traditie vormen om de lente te verwelkomen. Het planten van de Narcis Trompet Geel per 20 in groepen kan een zonnig en levendig effect creëren, waardoor een gevoel van vreugde en helderheid ontstaat dat bewondering en genot opwekt.

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een stralende en opvallende toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van gele bloemen, de Narcis Trompet Geel per 20 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een overvloed aan zonnigheid en vreugde. Met hun gele trompetvormige bloemen en stralende kleur zullen deze narcissen zeker een zonnige en vrolijke sfeer creëren in je tuinlandschap.

 

Productspecificaties

EAN 8719664007745
Soort Narcissus
Kleur Geel
Verpakkingseenheid 20 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 15 cm
Bloeiperiode maart, april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers