Narcis Sempre Avanti per 15

De Narcis Sempre Avanti per 15 is een betoverende verzameling van narcissen met crèmekleurige bloemblaadjes en een opvallend oranje trompet. Met hun contrasterende kleuren en levendige uitstraling brengen ze een speelse en vrolijke charme naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
301250
Uitverkocht

Product informatie

De Narcis Sempre Avanti per 15 biedt een betoverende verzameling van vijftien narcissen met crèmekleurige bloemblaadjes en opvallende oranje trompetten die tuinen en landschappen verfraaien met hun contrasterende kleuren en levendige uitstraling. Deze bloemen voegen een speelse en vrolijke charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke narcis in deze set wordt gekenmerkt door zijn crèmekleurige bloemblaadjes en de opvallende oranje trompet die uit het midden steekt. De contrasterende kleuren en de levendige uitstraling creëren een visuele impact en voegen een gevoel van vrolijkheid en vitaliteit toe aan het voorjaarslandschap.

 

Narcis Sempre Avanti is een geliefde voorjaarsbloem vanwege zijn opvallende kleuren en levendige uitstraling. Deze narcissen zijn perfect om een speelse en vrolijke sfeer in borders, perken en containers te creëren. Ze zijn winterhard en vereisen weinig onderhoud. Hun bloemen verschijnen vroeg in het voorjaar en voegen een speelse en levendige touch toe aan de tuin.

 

Het planten van de Narcis Sempre Avanti per 15 in groepen kan een betoverend en levendig effect creëren, waardoor een sfeer van vrolijkheid en vitaliteit ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een betoverende en levendige toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de contrasterende kleuren en levendige uitstraling van narcissen, de Narcis Sempre Avanti per 15 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje vrolijkheid en vitaliteit. Met hun crèmekleurige bloemblaadjes en opvallende oranje trompetten zullen deze narcissen zeker een speelse en vrolijke sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8717903577950
Soort Narcissus
Kleur Wit
Verpakkingseenheid 15 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode maart, april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers