Hyacinth Mixed Pink per 12

De Hyacinth Mixed Pink per 12 is een prachtige verzameling van hyacinten met betoverende roze bloemtrossen. Met hun zoete geur en zachte tinten brengen ze een romantische en sfeervolle charme naar vroege lentetuinen en borders.

Artikelnummer:
300814
Uitverkocht

Product informatie

De Hyacinth Mixed Pink per 12 biedt een betoverende verzameling van twaalf hyacinten met roze bloemtrossen die tuinen en landschappen verfraaien met hun charmante en romantische uitstraling. Deze bloemen voegen een sfeervolle en betoverende charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke hyacint in deze mix wordt gekenmerkt door zijn compacte bloemtrossen die bovenop de rechtopstaande stelen staan. De roze tinten variëren van lichte pastels tot diepere en levendigere kleuren, en ze brengen een zachte en dromerige uitstraling naar het landschap.

 

Hyacinten zijn doorgaans gemakkelijk te verzorgen en gedijen goed in goed doorlatende grond en zonnige omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar weer bloeien, waardoor ze een prachtige traditie vormen om de lente te verwelkomen. Het planten van de Hyacinth Mixed Pink per 12 in groepen kan een romantisch en sfeervol effect creëren, waardoor een gevoel van tederheid en schoonheid ontstaat dat bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een romantische en betoverende toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de schoonheid van roze bloemen, de Hyacinth Mixed Pink per 12 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje romantiek en zachtheid. Met hun roze bloemtrossen en zoete geur zullen deze hyacinten zeker een romantische en sfeervolle sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8718546132292
Soort Hyacinthus
Verpakkingseenheid 12 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 15 cm
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers