Hyacinth Mixed Blue per 12

De Hyacinth Mixed Blue per 12 is een prachtige verzameling van hyacinten met betoverende blauwe bloemtrossen. Met hun intense geur en koele tinten brengen ze een rustgevende en verfrissende sfeer naar vroege lentetuinen en borders.

Artikelnummer:
300812
Uitverkocht

Product informatie

De Hyacinth Mixed Blue per 12 biedt een betoverende verzameling van hyacinten met blauwe bloemtrossen die tuinen en landschappen verfraaien met hun betoverende charme. Deze bloemen voegen een rustgevende en verfrissende sfeer toe aan buitenruimtes.

 

Elke hyacint in deze mix wordt gekenmerkt door zijn compacte bloemtrossen die bovenop de rechtopstaande stelen staan. De blauwe tinten variëren van zachte pastels tot diepe en rijke kleuren, en ze brengen een koele en serene uitstraling naar het landschap.

 

Hyacinten zijn doorgaans eenvoudig te verzorgen en gedijen goed in goed doorlatende grond en zonnige omstandigheden. Ze zijn winterhard en zullen jaar na jaar weer bloeien, waardoor ze een prachtige traditie vormen om de lente te begroeten. Het planten van de Hyacinth Mixed Blue per 12 in groepen kan een indrukwekkend en kalmerend effect creëren, waardoor een gevoel van rust en vernieuwing ontstaat dat bewondering en verwondering opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een koele en rustgevende toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van blauwe bloemen, de Hyacinth Mixed Blue per 12 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje sereniteit en frisheid. Met hun blauwe bloemtrossen en intense geur zullen deze hyacinten zeker een rustige en verkwikkende sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8718546132285
Soort Hyacinthus
Kleur Gemengd
Verpakkingseenheid 12 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 15 cm
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers