Hyacinth Gipsy Queen per 10

De Hyacinth Gipsy Queen per 10 is een prachtige verzameling van hyacinten met warme oranje-roze bloemen en een heerlijke geur. Met hun levendige kleur en betoverende aroma brengen ze een vurige en zintuiglijke charme naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
300780
Uitverkocht

Product informatie

De Hyacinth Gipsy Queen per 10 biedt een prachtige verzameling van hyacinten met warme oranje-roze bloemen die tuinen en landschappen verfraaien met hun levendige kleur en betoverende aroma. Deze bloemen voegen een vurige en zintuiglijke charme toe aan buitenruimtes.

 

Elke hyacint in deze set wordt gekenmerkt door zijn warme oranje-roze bloemtrossen en de heerlijke geur die de lucht vult. De levendige kleur en het betoverende aroma creëren een visuele en zintuiglijke impact en voegen een gevoel van passie en vitaliteit toe aan het voorjaarslandschap.

 

Hyacinth Gipsy Queen is een geliefde voorjaarsbloem vanwege zijn opvallende kleur en aangename geur. Deze hyacinten zijn perfect om een vurige en levendige sfeer in borders, perken en containers te creëren. Ze zijn winterhard en vereisen matig onderhoud. Hun bloemen verschijnen vroeg in het voorjaar en vullen de omgeving met een heerlijke geur en visuele pracht.

 

Het planten van de Hyacinth Gipsy Queen per 10 in groepen kan een vurig en zintuiglijk effect creëren, waardoor een sfeer van passie en vitaliteit ontstaat die bewondering en genot opwekt.

 

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een betoverende en levendige toevoeging aan je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de warme oranje-roze bloemen en heerlijke geur van hyacinten, de Hyacinth Gipsy Queen per 10 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje passie en zintuiglijk genot. Met hun levendige kleur en betoverende aroma zullen deze hyacinten zeker een vurige en zintuiglijke sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8717154002591
Soort Hyacinthus
Kleur Oranje
Verpakkingseenheid 10 stuks
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 15 cm
Bloeiperiode maart, april
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers