Crocus Chrysanthus Blue Pearl per 25

De Crocus Chrysanthus Blue Pearl per 25 is een betoverende verzameling van krokussen met lichtblauwe bloemblaadjes en een gouden hart. Met hun frisse kleur en vroege bloei brengen ze een vleugje lentevreugde en vitaliteit naar voorjaarstuinen en borders.

Artikelnummer:
300436
Uitverkocht

Product informatie

De Crocus Chrysanthus Blue Pearl per 25 biedt een betoverende verzameling van krokussen met lichtblauwe bloemblaadjes en een gouden hart die tuinen en landschappen verfraaien met hun frisse kleur en vroege bloei. Deze bloemen voegen een vleugje lentevreugde en vitaliteit toe aan buitenruimtes.

 

Elke crocus in deze set wordt gekenmerkt door zijn zachte lichtblauwe bloemblaadjes en het gouden hart dat een warm contrast creëert, wat resulteert in een vrolijke en toch subtiele uitstraling. De frisse kleuren en de delicate bloemvorm creëren een visuele impact en voegen een gevoel van opgewektheid en vernieuwing toe aan het voorjaarslandschap.

 

Crocus Chrysanthus Blue Pearl staat bekend om zijn vroege bloei en heldere kleuren. Deze krokussen kondigen het begin van de lente aan en zijn een welkome aanblik na de winter. Ze zijn winterhard en gemakkelijk te verzorgen, waardoor ze ideaal zijn voor zowel ervaren als beginnende tuiniers. Hun bloemen verschijnen vroeg in het voorjaar en brengen een vleugje vitaliteit en levendigheid in de tuin.

 

Het planten van de Crocus Chrysanthus Blue Pearl per 25 in groepen kan een vrolijk en levendig effect creëren, waardoor een sfeer van lentevreugde en vernieuwing ontstaat die bewondering en genot opwekt.

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die op zoek is naar een vleugje lentevreugde in je tuin, of een beginnende tuinier die wil genieten van de pracht van lichtblauwe en gouden krokussen, de Crocus Chrysanthus Blue Pearl per 25 biedt een prachtige kans om je buitenruimte te verfraaien met een vleugje vitaliteit en opgewektheid. Met hun frisse kleuren en gouden hart zullen deze krokussen zeker een betoverende en levendige sfeer creëren in je tuinlandschap.

Productspecificaties

EAN 8719664021376