Flower my Life - Yellow Tulipa per 15

Voeg een zonnige uitstraling toe aan uw tuin met de Flower my Life Yellow Tulipa van BaltusHolland, een pakket van 15 helder gele tulpenbollen.

Artikelnummer:
309030
Uitverkocht

Product informatie

Breng een stukje zonneschijn in uw tuin met de Flower my Life Yellow Tulipa van BaltusHolland. Dit zakje bevat 15 kwaliteitsvolle gele tulpenbollen, die zullen uitgroeien tot prachtige, heldergele bloemen.

 

Gele tulpen zijn een symbool van vreugde en optimisme, en met hun levendige kleur zullen ze elke tuin, terras of balkon opvrolijken. Deze bloemen brengen niet alleen kleur in uw buitenruimte, maar creëren ook een warme en uitnodigende sfeer.

 

Onze Flower my Life Yellow Tulipa bollen zijn zorgvuldig geselecteerd op hun kracht en gezondheid, wat zorgt voor een sterke groei en een uitbundige, langdurige bloei. Of ze nu worden geplant in borders, in bloemperken of in potten, deze tulpen zullen zeker indruk maken met hun stralende schoonheid.

 

Dit pakket wordt ook geleverd met gedetailleerde plant- en verzorgingsinstructies, waardoor het zowel geschikt is voor beginnende tuiniers als voor ervaren groene duimen. Beleef het plezier van het planten en het zien groeien van deze prachtige bloemen, en verheug u op een spectaculaire bloei in het voorjaar.

 

Of u nu een zonnige sfeer in uw eigen tuin wilt creëren of een geliefde wilt verrassen met een uniek cadeau, de Flower my Life Yellow Tulipa van BaltusHolland is een prachtige keuze die een vleugje zonneschijn aan elke buitenruimte zal toevoegen.

Productspecificaties

EAN 8719664020294
Soort Tulipa
Kleur Geel
Verpakkingseenheid 15
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 12 cm
Bloeiperiode april, mei
Hoogte 40 - 59 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers