Flower my Life - White Narcissus per 15

Creëer een sfeer van elegantie en rust in uw tuin met de Flower my Life White Narcissus van BaltusHolland, een set van 15 prachtige witte narcissenbollen.

Artikelnummer:
309080
Uitverkocht

Product informatie

Breng een vleugje elegantie en sereniteit naar uw buitenruimte met de Flower my Life White Narcissus van BaltusHolland. Dit pakket bevat 15 hoogwaardige narcissenbollen die zullen groeien tot adembenemende, zuiver witte bloemen.

 

Witte narcissen zijn geliefd om hun verfijnde schoonheid en hun vermogen om een rustige, vreedzame sfeer te creëren. Deze bloemen zullen elke tuin, terras of balkon transformeren in een serene oase, ongeacht de grootte of stijl.

 

Onze Flower my Life White Narcissus bollen zijn zorgvuldig geselecteerd op hun kracht en gezondheid, wat zorgt voor een sterke groei en een uitbundige, langdurige bloei. Of ze nu worden geplant in borders, in bloemperken of in potten, deze narcissen zullen zeker indruk maken met hun elegante verschijning.

 

Dit pakket wordt ook geleverd met gedetailleerde plant- en verzorgingsinstructies, waardoor het zowel geschikt is voor beginnende tuiniers als voor ervaren groene duimen. Beleef het plezier van het planten en het zien groeien van deze prachtige bloemen, en verheug u op hun spectaculaire bloei.

 

Of u nu op zoek bent naar een elegant element voor uw eigen tuin of een uniek geschenk wilt geven aan een geliefde, de Flower my Life White Narcissus van BaltusHolland is een prachtige keuze die een vleugje sereniteit en verfijning aan elke buitenruimte zal toevoegen.

Productspecificaties

EAN 8719664020348
Soort Narcissus
Verpakkingseenheid 15
Planttijd augustus, september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode april
Hoogte 20 - 39 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers