Flower my Life - White Allium per 15

Transformeer uw tuin in een architecturaal kunstwerk met de Flower my Life White Allium van BaltusHolland, een zakje van 15 indrukwekkende witte Allium-bollen.

Artikelnummer:
309060
Uitverkocht

Product informatie

Betover uw buitenruimte met de dramatische schoonheid van de Flower my Life White Allium van BaltusHolland. Dit zakje bevat 15 hoogwaardige Allium-bollen, die groeien tot spectaculaire witte bloemen met een onderscheidende bolvorm.

 

Alliums, ook bekend als sieruien, zijn gewaardeerd om hun grote, bolvormige bloemhoofden en hun heldere kleuren. Deze specifieke variant, met zijn helderwitte bloesems, geeft uw tuin een modern en stijlvol accent. Hun unieke structuur en indrukwekkende hoogte zorgen voor opvallende focuspunten in elke tuin, groot of klein.

 

Onze Flower my Life White Allium-bollen zijn zorgvuldig geselecteerd om te zorgen voor een sterke groei en een uitbundige, langdurige bloei. Ze kunnen zowel in borders als in bloemperken worden geplant en zullen zeker de aandacht trekken met hun opvallende schoonheid.

 

Elk pakket wordt geleverd met gedetailleerde plant- en verzorgingsinstructies, waardoor het geschikt is voor zowel beginnende als ervaren tuiniers. Geniet van het planten en het zien groeien van deze bijzondere bloemen, en kijk uit naar hun indrukwekkende bloei.

 

Of u nu een stijlvol element aan uw eigen tuin wilt toevoegen of een uniek geschenk aan een dierbare wilt geven, de Flower my Life White Allium van BaltusHolland is een uitstekende keuze die een vleugje moderniteit en elegantie aan elke buitenruimte zal toevoegen.

Productspecificaties

EAN 8719664020324
Soort Allium
Verpakkingseenheid 15
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 15 cm
Bloeiperiode mei, juni
Hoogte > 100 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers