Flower my Life - Purple Allium per 15

Voeg een uniek architecturaal element toe aan uw tuin met de Flower my Life Purple Allium van BaltusHolland, een zakje van 15 spectaculaire paarse Allium-bollen.

Artikelnummer:
309050
Uitverkocht

Product informatie

Laat uw tuin opvallen met de Flower my Life Purple Allium van BaltusHolland. Dit pakket bevat 15 zorgvuldig geselecteerde Allium-bollen, die uitgroeien tot indrukwekkende paarse bloemen met een unieke, bolvormige vorm.

 

Alliums, ook wel bekend als sieruien, staan bekend om hun grote, ronde bloemhoofden en hun levendige paarse kleur. Deze opvallende bloemen voegen hoogte en structuur toe aan elke tuin, en zijn een favoriet onder tuinontwerpers vanwege hun architecturale vorm.

 

Onze Flower my Life Purple Allium-bollen zijn zorgvuldig gekozen om te zorgen voor een sterke groei en een langdurige bloei. Ze kunnen zowel in borders als in bloemperken worden geplant, en hun opvallende verschijning zorgt ervoor dat ze zeker de aandacht zullen trekken.

 

Dit pakket wordt geleverd met gedetailleerde plant- en verzorgingsinstructies, waardoor het geschikt is voor zowel beginnende als ervaren tuiniers. Beleef het plezier van het planten en het zien groeien van deze unieke bloemen, en verheug u op hun spectaculaire bloei.

 

Of u nu op zoek bent naar een opvallend element voor uw eigen tuin of een geliefde wilt verrassen met een uniek geschenk, de Flower my Life Purple Allium van BaltusHolland biedt een prachtige optie die ongetwijfeld indruk zal maken met zijn unieke vorm en levendige kleur.

Productspecificaties

EAN 8719664020317
Soort Allium
Kleur Paars
Verpakkingseenheid 15
Planttijd september, oktober, november, december
Plantdiepte 10 cm
Bloeiperiode mei, juni
Hoogte 40 - 59 cm
Seizoen Voorjaarsbloeiers